SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Billdal Taekwon-Do
Bild: Mats Ågren
 
Taekwon-Do är en bred kampsport som passar alla oavsett vad du vill uppnå med din träning. I första hand så är det just träningen och den sociala delen i klubben som är viktigast för oss. I vår förening har vi utövare i alla åldrar, från 4 till 60+ år, som aktivt tränar.
 
Om du är nybörjare och intresserade av att börja träna Taekwon-Do hos oss kan du skicka en intresseanmälan. Om du har ett barn mellan 4 och 6 år som vill testa på TKD Tigers kan du göra en intresseanmälan under "TKD Tigers" (menyn till vänster) och läsa lite mer om vad tigrarna gör. 
 
På vår hemsida hittar ni också information om oss, om Taekwon-Do, våra träningar och annan information som kan vara av nytta. 
 
Vi vet att föräldrar kan ha frågor innan de tillåter sina barn träna Taekwon-Do och vi har samlat lite information för föräldrar under Börja träna hos oss
 
Sammanfattning från Informationsmöte 21/11-23
2023-01-23 11:54

 

Förutom ett gäng styrelsemedlemmar så var även valberedningen på plats. Ulf Lång låter hälsa att det är välkommet att kontakta honom om man intresserar sig för styrelsearbete i klubben. Då det alltid är viss omsättning i styrelsen behöver man inte vänta till ett årsmöte med intresseanmälan. Ulf når man på uffelaang@gmail.com Årsmöte sker vanligtvis i april, och styrelsen har möte en gång i månaden 1-1,5 h.

 

Klubben har en ständigt pågående lokaljakt och har man tips kring lämpliga lokaler så får man gärna höra av sig till styrelse@billdaltkd.se Med en egen lokal har vi större flexibilitet kring träningstider och det möjliggör också andra aktiviteter vid sidan om ordinarie träningar.

 

4:e Mars anordnar klubben den första deltävlingen av 3 i den årliga Taekwondoligan (STL) på Prioritet Serneke Arena i Kviberg. Här kan du anmäla dig som tävlande: https://www.billdaltkd.se/form/?ID=374588

(Sista anmälningsdagen 15 februari.)

 

Dagen efter, den 5:e Mars, är det dags för klubbens egen barntävling Talent Open och vi räknar med ca. 650 tävlande under dessa två dagar. Dessa aktiviteter, framförallt Talent Open som är Sveriges största ungdomstävling inom TKD, är en stor inkomstkälla för klubben (istället för att t.ex sälja strumpor, salami och liknande). Ett stort engagemang från föräldrar är helt avgörande för att klubben ska kunna genomföra tävlingen, och det kommer ett separat mail där man kan anmäla sig som funktionär.

Som tävlande (7 till 12 år) anmäler du dig här: https://www.billdaltkd.se/form/?ID=362981

(Sista anmälningsdagen 15 februari.

 

Klubben söker även sponsorer. Talent Open är då ett bra tillfälle att få stor exponering. Förutom en möjlighet att synas med sin företagslogo på eventet så kommer sponsrande företag också att lyftas i alla våra övriga kanaler; hemsida, Facebook och Instagram. Uppläggen kommer att skräddarsys beroende på företag, men alla förslag är av intresse. Kanske vill din arbetsgivare eller ditt företag få möjlighet att synas och tjäna några goodwill- poäng? För mer information eller intresseanmälan, skicka ett mail till: styrelse@billdaltkd.se (eller svara på detta mail)

 

Önskemål om ytterligare en "Taekwon-Do festival" kom upp, och då med fokus på tävling. Hur de olika tävlingsgrenarna går till, hur man räknar poäng o.s.v. Vi tar detta vidare till Tävlingsgruppen och undersöker möjligheterna för dem att anordna något sådant inför Talent Open.

Titta gärna igenom presentationen, där finns också viktig information kring klubbens värdegrund, gradering, tävlingar och föräldrarnas åtaganden.

Vill ni veta mer om Taekwon-Do som sport: https://www.billdaltkd.se/sida/?ID=176614

Med vänliga hälsningar,
Billdal TKD

 

Informationsmöte VT23
2023-01-17 08:36

 

Hej,

Välkomna på informationsmöte rörande vårterminen, kommande tävlingar, aktiviteter och annat aktuellt i klubben. 

Datum: Lördag 21:e januari 
Tid: 11.00
Plars: Brottkärrsskolans idrottshall

Med vänlig hälsning,
Styrelsen

Anmälan till Tigers och Nybörjargrupp VT23
2023-01-11 13:48

 

Nu öppnar vi upp anmälan för nybörjare och tigers VT23. Tigers avser barn födda 2016-2018, och nybörjare avser alla födda 2015 eller tidigare - barn och vuxna tränar tillsammans. 

 

Gratis "prova på" - vecka första veckan. 

 

För anmälan och mer info:

https://sportadmin.se/hemsida/form/formD.asp?F={35239C4F-9079-47E4-BB41-1E51DD92091C}

 

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..