SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Billdal Taekwon-Do
Bild: Mats Ågren
 
Taekwon-Do är en bred kampsport som passar alla oavsett vad du vill uppnå med din träning. I första hand så är det just träningen och den sociala delen i klubben som är viktigast för oss. I vår förening har vi utövare i alla åldrar, från 4 till 60+ år, som aktivt tränar.
 
Om du är nybörjare och intresserade av att börja träna Taekwon-Do hos oss kan du skicka en intresseanmälan. Om du har ett barn mellan 4 och 6 år som vill testa på TKD Tigers kan du göra en intresseanmälan under "TKD Tigers" (menyn till vänster) och läsa lite mer om vad tigrarna gör. 
 
På vår hemsida hittar ni också information om oss, om Taekwon-Do, våra träningar och annan information som kan vara av nytta. 
 
Vi vet att föräldrar kan ha frågor innan de tillåter sina barn träna Taekwon-Do och vi har samlat lite information för föräldrar under Börja träna hos oss
 
Terminsstart HT22
2022-08-28 18:16

 

Välkomna till en ny termin hos Billdal Taekwon-Do förening.

 

Terminstart sker v.35 med start måndagen den 29 augusti.


Nedan finns länk till schema för alla gruppers tider och länk för dig som vill boka in dig i någon av våra nyörjargrupper.

 

Schema HT22

 

Intersseanmälan

 

 

 

 

 

Sommaravslutning 5 Juni - uppdaterat program
2022-06-01 12:40

Plats: Brottkärrsskolans gymnastiksal

Datum: Söndag 5 juni

Tid: 11.00-13.00

 

På söndag brakar festiviteterna loss i Brottkärrsskolans idrottshall då Billdal TKD avslutar vårterminen med en riktigt skojig FAMILJEFEST! Efter månader av svettiga sparringpass, timmar av mönsternötande och tuffa graderingar så firar vi alla våra ihärdiga medlemmars framgångar och prestationer med en händelserik aktivitet för HELA familjen!

 

Det blir bland annat:

  • Uppvisning av svartbältesmönster
  • Familjekamp Power Test (digital sparkplatta som mäter kraft)
  • Möjlighet att köpa utgående sortiment av klubbkläder till superpriser!
  • Fiskdamm 
  • Lekar
  • Kaffe, saft och en mängd godsaker finns att köpa.

 

Ta med syskon, farmor, grannen och kompisarna så ses vi på söndag!


/Billdal TKD

Sommaravslutning 5 Juni
2022-05-25 08:14


Datum:
 Söndag 5 juni
Tid: 11.00-13.00
Plats: Brottkärrsskolans gymnastiksal

Varmt välkomna på en gemensam avslutning för alla medlemmar, föräldrar och familj. Eleverna i Billdal Taekwondos tävlingsgrupp anordnar en händelsefull fest med roliga aktiviteter för alla åldrar. Det blir bland annat:

  • Uppvisning
  • Lekar
  • Fiskdamm
  • Fika


Välkommen!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..