SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

 

Låt oss hålla igång tillsammans över sommaren, kom på sommarträning i Billdals Park!

 

V. 23-26: Måndagar och Torsdagar

Kl. 18:30 – 19:30

 

Träningen är kostnadsfri. Övningarna anpassas så de passar alla nivåer. Det är inte rena Tae Kwon Do-pass - det kan till exempel vara cirkelträning, boxningsträning, teknikträning, styrketräning med egen kroppsvikt eller något annat.

 

Taekwon-Do dräkt behövs inte - vanliga träningskläder går bra. Man kan ta med en egen matta/liggunderlag el liknande för övningar på marken.

 

Samling vid parkeringen vid parken: efter Skintebo, på höger sida om man kommer från Billdal (innan Skintebo och på vänster sida om man kommer från Hovås)

 

Vill man ta med en kompis som är intresserad men inte är medlem går det bra. Då kan vi värva fler medlemmar till höstterminen.

 

Inställda pass: Om ett pass blir inställt pga brist på instruktör eller väderförhållanden så uppdateras det här nedan senast kl. 17.00 samma dag, så kasta ett öga på hemsidan innan ni ger er iväg!

 

Vi ses i parken! :)

 

V. 23

Måndag - INSTÄLLT (pga Nationaldagen)

Torsdag Instruktör Rasmus

 

V.24

Måndag Instruktör Carlos

Torsdag Instruktör Henri Putto

 

V.25

Måndag Instruktör Magnus - INSTÄLLT

Torsdag Instruktör Viktor

 

V26

Måndag Instruktör Alexander

Torsdag Instruktör Karl