Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Billdal Taekwon-Do
Bild: Mats Ågren

Taekwon-Do är en bred kampsport som passar alla oavsett vad du vill uppnå med din träning. I första hand så är det just träningen och den sociala delen i klubben som är viktigast för oss. I vår förening har vi utövare i alla åldrar, från 5 till 60+ år, som aktivt tränar.

Om du är nybörjare och intresserade av att börja träna Taekwon-Do hos oss kan du skicka en intresseanmälan. Om du har ett barn mellan 5 och 7 år som vill testa på TKD Tigers kan du göra en intresseanmälan under "TKD Tigers" (menyn till vänster) och läsa lite mer om vad tigrarna gör. 

På vår hemsida hittar ni också information om oss, om Taekwon-Do, våra träningar och annan information som kan vara av nytta. 

Vi vet att föräldrar kan ha frågor innan de tillåter sina barn träna Taekwon-Do och vi har samlat lite information för föräldrar under Börja träna hos oss

Stenungsund Open inställd
2020-10-30 11:38

P g a de nya skärpta allmänna råd från Folkhälsomyndigheten så är Stenungsund Open den 2020-11-08 inställd och skjuts fram till ett nytt datum till våren. 
Viktig information gällande skärpta allmänna råd i Västra Götaland
2020-10-30 11:19

Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens beslut som publicerades igår (2020-10-29) angående skärpta allmänna råd i Västra Götaland så kommer detta påverka Billdal TKDs verksamhet. Föreningen har därför beslutat att följande gäller tills vidare och tills något annat kommuniceras:

  • För barn och unga födda 2005 eller senare kommer träning fortsätta
  • För de som är födda 2004 eller tidigare ber vi er att avstå från träning
Till följd av detta kommer färre antal instruktörer och hjälptränare vara med i gruppträningarna. Det kan också bli ändringar i varje grupp p g a antal deltagare vilket kan innebära att några grupper slås ihop, tills vidare. Vi ber er hålla utkik på kalendern på hemsidan och kommande information om gruppträningarna.

Ta hand om er!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..